نایب رئیس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی گفت: وقتی ۲ درجه دمای محیطی کاهش یابد میتوانیم به اندازه تولید دو فاز میدان گازی پارس جنوبی صرفهجویی کنیم.
رمضانعلی سنگدوینی به پویش کاهش دو درجهای دما اشاره و اظهار کرد: امروز با دو موضوع کمبود برق و گاز مواجهیم. در این شرایط وقتی دو درجه دمای محیطی کاهش یابد میتوانیم به اندازه تولیدات دو فاز میدان گازی پارس جنوبی یعنی حدود ۵۰ میلیون مترمکعب گاز صرفهجویی کنیم.
وی افزود: امروز مشاهده میکنیم که در بسیاری از ساختمانهای قدیمی موضوعاتی نظیر مبحث ۱۹ مقررات ملی ساختمان اجرا نشده است. از طرفی دیگر نیز هزینهها بسیار بالاست، اما با این حال مردم در حال صرفهجویی هستند.
نایب رئیس کمیسیون انرژی مجلس تصریح کرد: صرفهجویی را باید از سیستم دولتی و اداری شروع کنیم، اگر به درخواستهای رئیسجمهوری و همه دستگاهها از مردم در خصوص صرفهجویی توجه شود و مردم با این درخواست همراهی کنند، میتوانیم از فصل سرد سال عبور کنیم.
حل مشکلات زیستمحیطی با مصرف کمتر
سید کریم معصومی، نماینده فومن و شفت در مجلس نیز با اشاره به درخواست رئیسجمهوری از مردم برای کاهش ۲ درجهای دمای محیطی منازل گفت: با توجه به کمبود گاز برای تولید برق در نیروگاههای حرارتی و محدودیتهای موجود در تأمین سوخت، بهترین راهکار برای مدیریت این چالش در حوزه انرژی، همکاری و همدلی تمام اقشار جامعه است.
وی کاهش دمای محیط و کار به اندازه ۲ درجه را یکی از سادهترین و مؤثرترین راههای کاهش فشار بر شبکه انرژی عنوان و اظهار کرد: با توجه به مشکلات موجود در تأمین گاز و برق در کشور و ناترازیهای شدید در بخش انرژی، از مردم درخواست دارم همسو با صرفهجویی در مصرف انرژی و جلوگیری از قطعی برق در ماههای سرد سال به پویش کاهش ۲ درجهای دمای محیط بپیوندند.
این عضو کمیسیون قضایی مجلس گفت: این پویش بهعنوان اقدامی خردمندانه و عملی همسو با مدیریت بهینه منابع انرژی، افزون بر کاهش فشار بر سیستم انرژی کشور میتواند به حل مشکلات زیستمحیطی نیز کمک کند.
پس از برودت هوا و پیشبینی کاهش دما، مسعود پزشکیان، رئیسجمهوری، محسن پاکنژاد، وزیر نفت و جمعی از مسئولان کشور با هدف مصرف بهینه و تأمین سوخت زمستانی با انتشار پیامهای تصویری یا مکتوب از مردم برای مشارکت در پویش «۲ درجه کمتر» دعوت کردند. https://safireenergy.ir/vdcb.fbaurhbfgiupr.html