دبیر هیئت مرکزی گزینش وزارت نفت با اشاره به فرایند دشوار گزینش بیش از ۳۷ هزار نفر از کارکنان ایثارگر تبدیلوضعیتشده طی سه سال اخیر از سوی هیئت مرکزی گزینش وزارت نفت، گفت: با وجود موفقیتهای بهدستآمده طی سالهای اخیر، باید برای رسیدن به اهداف خود به آسیبها و چالشهای پیش رو فکر و آنها را رفع کنیم.
مجید امیدیشهرکی صبح امروز (یکشنبه، ۱۸ شهریور) در نشست هماندیشی محققان هیئت مرکزی گزینش وزارت نفت با بیان اینکه در مجموعه گزینش وزارت نفت، تحقیق یکی از ارکان اصلی به شمار میآید، گفت: تحقیق در گزینش درحقیقت دروازه ورود به سرنوشت داوطلبان برای حضور در صنعت نفت است، ازاینرو دقت در این کار و انتخاب نیروی انسانی کارآمد درواقع دفاع از ارزشهای شهدا و انقلاب اسلامی ایران است.
وی با اشاره به اینکه محققان در گزینش وزارت نفت نباید بدون شناخت از چارچوبهای اصلی گزینش درباره افراد نظر دهند یا از روی عکس یا ظاهر افراد قضاوت کنند، افزود: نوع نگاه و رفتار ما در تحقیق، آینده یک انسان را رقم خواهد زد.
دبیر هیئت مرکزی گزینش وزارت نفت با تأکید بر اینکه بزرگترین کار در گزینش را محققان انجام میدهند، زیرا نخستین جرقههای قضاوت را آنها با تحقیق خود در ذهنها ایجاد میکنند، بیان کرد: محققان نباید در تحقیق درباره افراد، قضاوت و اندیشههای سیاسی خود را در دخیل کنند.
امیدیشهرکی با اشاره به فرایند دشوار گزینش بیش از ۳۷ هزار نفر از کارکنان ایثارگر تبدیلوضعیتشده طی سه سال اخیر از سوی هسته مرکزی گزینش وزارت نفت، ادامه داد: با وجود موفقیتهای بهدستآمده طی سالهای اخیر، باید برای رسیدن به اهداف خود به آسیبها و چالشهای پیش رو فکر و آنها را رفع کنیم.
وی بر استفاده از ابزارها و روشهای جدید برای تحقیق در گزینش وزارت نفت تأکید کرد و گفت: محققان گزینش صنعت نفت با قلم و تحقیق خود از ارزشهای انقلاب اسلامی دفاع میکنند. ارزش این کار زمانی مشخص میشود که داوطلبان واردشده به این صنعت با اربابرجوع برخورد مناسب داشته و نماینده شایسته نظام در دستگاههای اجرای کشور باشند.
دبیر هیئت مرکزی گزینش وزارت نفت تصریح کرد: گزینش درحقیقت فیلتر اصلی ورود نیرو به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است، ازاینرو برای جلوگیری از فساد در سیستمهای اداری و دولتی، باید این فیلتر قویتر شود.
امیدیشهرکی با بیان اینکه به فرموده امام خمینی(ره)، محققان گزینش باید افرادی صالح، متعهد، عاقل، صاحب اخلاق کریمه، فاضل و متوجه مسائل روز باشند، گفت: اصلیترین کار محققان در گزینش، گردآوری اطلاعات از داوطلبان است و باید از قضاوت، تحمیل عقیده، تجسس و تفسیر بهشدت پرهیز کنند.
براساس این گزارش، در پایان این نشست دستورعمل جدید تحقیق گزینش ابلاغی از سوی هیئت عالی گزینش کشور برای محققان تشریح شد.