چهارشنبه ۲۷ تير ۱۴۰۳ ساعت ۱۵:۲۳
کد مطلب : 2421
قیمت نفت خام وست تگزاس اینترمدیت آمریکا با 13 سنت یا 0.2 درصد کاهش، به 80.63 دلار رسید.
آیا کاهش بهای نفت محدود می‌شود؟
نفت در روز چهارشنبه کاهش یافت؛ در همین راستا، قیمت نفت خام وست تگزاس اینترمدیت آمریکا با 13 سنت یا 0.2 درصد کاهش، به 80.63 دلار رسید و بهای معاملات آتی نفت برنت با 15 سنت یا 0.2 درصد کاهش به 83.58 دلار در هر بشکه رسید.

گفتنی است اگرچه کاهش ذخایر نفت آمریکا محدود شد، اما شاخص جهانی برنت به دلیل نشانه‌هایی از تضعیف تقاضا در چین نزدیک به پایین‌ترین سطح یک ماهه‌ی جلسه‌ی قبل خود بود.

با نگاهی به روندها و نوسانات می‌توان مشاهده کرد که هر دو شاخص در سه جلسه‌ی قبل کاهش یافتند و معاملات آتی نفت برنت به 83 دلار و 30 سنت در روز سه‌شنبه رسید که پایین‌ترین رقم از 17 ژوئن بود.

پریانکا ساچدوا، تحلیلگر ارشد بازار در کارگزاری فیلیپ نوا مستقر در سنگاپور ضمن اشاره به تأثیرگذاری نگرانی‌ها در مورد تقاضای چین بر احساسات سرمایه گذاران، کاهش ذخایر آمریکا را عاملی برای محدودکردن کاهش قیمت نفت عنوان کرد.

ساچدووا داده‌های ثابت خرده‌فروشی ایالات متحده را نشان‌دهنده‌ی اقتصاد سالم با وجود هزینه‌های استقراض بالاتر برشمرد که ترس از کندشدن رشد اقتصادی ایالات متحده و نگرانی پیرامون کاهش تقاضا برای نفت را خنثی می‌کند.

در عین حال، تحلیلگران گرومارک انرژی (Growmark Energy) عامل دیگر محدودکننده‌ی کاهش قیمت نفت را افزایش ریسک ژئوپلیتیکی برشمردند.

چین، بزرگترین واردکننده‌ی نفت جهان، رشد اقتصادی خود را در سه ماهه دوم 4.7 درصد نشان داد، به علاوه، داده‌های رسمی اوایل این هفته نیز نمایانگر پایین‌ترین رشد از سه ماهه اول سال 2023 است.

دانیل هاینس، تحلیلگر بانک ANZ در یادداشتی عامل تأثیرگذار بر قیمت نفت را تقویت دلار آمریکا عنوان کرد. در همین زمینه، شاخص دلار برای سومین جلسه‌ی متوالی در روز چهارشنبه اندکی بالاتر بود و باعث شد تا نفت برای سرمایه‌گذارانی که دارای ارزهای دیگر هستند گران شود.

افزون بر این، در چشم‌انداز داده‌ها، از آنجا که کاهش درآمد در نمایندگی‌های خودرو با قدرت گسترده در جاهای دیگر جبران شد، همزمان با کاهش زیان قیمت نفت، خرده‌فروشی‌ها در ژوئن بدون تغییر ماند، که نمایانگر انعطاف‌پذیری مصرف‌کننده است که قدرت تازه‌ای به چشم‌انداز رشد اقتصادی برای سه ماهه دوم تلقی می‌شود.

مطابق با اعلام مرکز اطلاعات دریایی مشترک دریای سرخ و خلیج عدن (JMIC) در روز سه شنبه، نفتکشی با پرچم لیبریا در حال ارزیابی بررسی نشت احتمالی نفت و خسارت ناشی از حمله حوثی‌های یمن در دریای سرخ بود.

و اما منابع بازار با استناد به داده‌های موسسه امریکن پترولیوم، از کاهش ذخایر نفت خام در ایالات متحده، به عنوان بزرگترین تولیدکننده و مصرف‌کننده‌ی نفت جهان، در هفته‌ی منتهی به 12 جولای، به میزان 4.4 میلیون بشکه خبر دادند.

طبق برآورد تحلیلگرانی که در نظرسنجی رویترز شرکت کردند، ذخایر نفت خام 33000 بشکه کاهش خواهد یافت. گزارش رسمی اداره اطلاعات انرژی ایالات متحده در مورد ذخیره‌سازی منابع بعدأ منتشر خواهد کرد.

  https://safireenergy.ir/vdca.unuk49ny65k14.html
منبع : شبکه اطلاع‌رسانی طلا و ارز
نام شما
آدرس ايميل شما