هلدینگ آینده پویا وابسته به بانک ملی در اجرای سیاستهای کلان نظام در راستای خروج بانکها از بنگاهداری، عملکرد شگفتانگیزی را در یک سال و نیم اخیر رقم زده است.
هلدینگ آینده پویا به عنوان یکی از هلدینگهای بانک ملی، متصدی تعدادی از بنگاههای اقتصادی این بانک است و موفق شد در سال 1402، با واگذاری بیش از 15 هزار میلیارد ریال از بنگاهها، 15 برابر بیشتر از ده سال گذشته خود عملکرد داشته باشد. این هلدینگ در 7 ماهه نخست سال 1403 نیز با واگذاری برخی از بنگاههای تحت تملک خود به ارزش بیش از 26 هزار میلیارد ریال شگفتی ساز شد.
واگذاری 1403
آینده پویا از سال گذشته تاکنون به طور جدی با ارزشگذاری شرکتهای خود، به صورت عملیاتی وارد فاز اجرای سیاست خروج از بنگاهداری شد و شرکت "داروسازی راموفارمین" را در سال 1403 با ارزش 635 میلیارد تومان و از طریق مزایده به بخش خصوصی واگذار کرد. بلافاصله پس از راموفارمین، شرکت "کارخانجات صنعتی و تولیدی اتمسفر" نیز که یک شرکت فرابورسی است بر اساس مصوبه هیات وزیران به قیمت دو برابر نرخ تابلو بورس به بخش خصوصی واگذار شد؛ این شرکت در زمینه تولید تجهیزات تهویه مطبوع، ریخته گری، مبدل حرارتی و نیروگاهی فعالیت میکند.
در همین رابطه، دکتر افشار فتحالهی مدیرعامل هلدینگ آینده پویا درباره واگذاریهای صورت گرفته توسط این مجموعه تاکید دارد که این اقدامات در راستای دستورالعملهای مدیریت ارشد بانک ملی و سیاست خروج از بنگاهداری این بانک است.
وی با اشاره به تاکیدات رهبر معظم انقلاب(مدظلهالعالی) و سیاستهای دولت چهاردهم درباره خروج بانکها از بنگاهداری و دستورالعملها و ابلاغیههای وزارت اقتصاد و بانک ملی، میگوید: واگذاری شرکتهای تابعه این هلدینگ به بخش خصوصی دارای اهلیت از اولویتهای اصلی سال جاری است.
مدیرعامل هلدینگ آینده پویا همچنین از برنامههای مجموعه تحت مدیریت خود درباره واگذاری دیگر بنگاههای دارای اولویت بانک ملی خبر داده است.
بر پایه این گزارش، عملکرد چشمگیر و بیسابقه هلدینگ آینده پویا در سالهای ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ در خروج از بنگاهداری در حالی است که عملا میزان واگذاریها در این هلدینگ در سالهای ۱۳۹۱ تا ۱۴۰۱ بسیار پایین بوده است. https://safireenergy.ir/vdci.papct1ay5bc2t.html
اشتراک گذاری :
safireenergy.ir/vdci.papct1ay5bc2t.html
منبع : روابط عمومی شرکت مدیریت طرح و توسعه آینده پویا